adeste-logo

Wesprzyj Adeste
Sprawdź nowy numer konta

Wesprzyj
Bez kategorii

Неділя Перікл: Як подолати морок?

Косплей відьмака, http://www.geekchicelite.com

Cигла:
Єг. 5, 9а. 10-12

Пс 34 (33), 2-3. 4-5. 6-7

2 Кор 5, 17-21

Лк 15, 1-3.11-32

              Той, хто бореться з монстрами, повинен стежити за тим,

щоб під час цього процесу він сам не став монстром. Якщо Ви

досить довго вдивляєтесь в безодню, прірва буде дивитися назад у Вас.

Фрідріх Ніцше, Jenseits von Gut und Böse

              У кожного з нас є власне монстр – гріх, який причепився і не відпустить. Іноді це об’єктивно невелика істота, але буває, що всередині є і справжнє чудовисько, яке руйнує цілі області духовного життя. Що з цим робити? Боріться своїми силами? Найняти відьмака? Або може існує інший спосіб?

               Ісус збирає сьогодні всіх поранених гріхом. Він не закликає людей, які вважают себе досконалими, святими і взагалі “чудовими”, а тих, які мають проблеми. Адже він прийшов у світ для цього – щоб визволити грішників. Знаєш, що це значить? Він той, хто допоможе тобі перемогти монстра, вийти з глибини гріха. Все, що тобі потрібно зробити, це попросити, довірливо віддати Йому свою важку ситуацію, і не вертатися до неї. Це правильно!

               Бог – світло, твій гріх – темрява. Якщо подивишся на безодню, на тебе подивляться прірва. Коли – дивлячись на неї – зробиш крок, мимоволі до неї підходиш. Тому дивись на світло. Поглянь на Бога так часто, як тільки можеш. Дай свій гріх Викупителю, нехай Христос займеться ним, а Ти покинь темряву, не озираючись назад. Нехай твої очі будуть закріплені в Господі – в Його слові, в Святому Таїнстві, в нужденних в любові. Гляньте на нього й розвеселіться, обличчя ваше нехай не соромиться. Ось візвав бідолаха, і Господь почув, і врятував його від усіх його напастей.

             Люди, які хочуть подолати залежності, часто занадто багато уваги приділяють боротьбі з гріхом, а не відвертаються від нього і не зосереджуються на користі та розвитку на добре. Адже це те, що Бог хоче – відділи себе від гріха товстою лінією. Можеш зробити це сьогодні – в неділю Радості. Бог не говорить до Ісуса, але до Тебе: „Сьогодні зняв я з вас єгипетський сором.” , czyli „сьогодні я звільняю тебе від гріха ”.

Zobacz też:   Недільні ПериКопи: Відкрий вухо!

Навернісь. Покинь прірву і залишся з Богом. Залишайся назавжди з Творцем, Викупителем і Утішником. Коли хтось у Христі, той – нове створіння. Старе минуло, настало нове.

               Боже, Ти через Свого Сина примирив людство зі собою, † дай нам, щоб християнський народ з живою вірою і щирою відданістю * поспішав на майбутні святкування Великодня. Через Христа, нашого Господа.

אמן

Adeste promuje jakość debaty o Kościele, przy jednoczesnej wielości głosów. Myśli przedstawione w tekście wyrażają spojrzenie autora, nie reprezentują poglądów redakcji.

Stowarzyszenie Adeste: Wszelkie prawa zastrzeżone.

Podoba Ci się to, co tworzymy? Dołącz do nas

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.