adeste-logo

Wesprzyj Adeste
Sprawdź nowy numer konta

Wesprzyj
Bez kategorii

Недільні ПериКопи: Каменувати отаких приписав нам Мойсей!

фото David LaChapelle

Сигла:

Іс 43,16-21

Пс 126,1-2,4-6

Фил 3,8-14

Ів 8,1-11

              Буває надзвичайно стомлюючим. Іноді нав’язується день за днем, хоча ясно дається йому зрозуміти, щоб воно вже пішло. Хоча часом може принести щось хороше і покращити настрій, набагато ймовірніше, що те, що воно приносить, – це сором, відчуття збентеження, іноді навіть гнів на себе чи на інших. Його ім’я – минуле.

Чим воно важче, тим суворіше його тавро. Чим більше в ньому темряви, тим важче відвернутися від нього. Ви вже знаєте, що дивитися в темряву може призвести до загибелі. Ви, напевно, хочете дивитися лише на світло, але як це зробити, коли минуле Вас переслідує? Чи можна просто цуратись нього?

Можна.

У житті ви ймовірно не один раз забруднилися гріхом . Його наслідки будут слідувати за вами на деякий час, але уже тепер ви дійсно можете бути виправдані. Вже тепер ви можете стати чистими. Вже тепер ви можете зректися свого гріха… признавшись у ньому в присутності Ісуса з Назарету. Відданя гріха Христу призводить до нового шансу, нового життя. Не згадуйте про те, що було, не думайте про давнє! Ось я творю щось новітнє: воно ось-ось уже сходить. Чи ж ви його не впізнаєте?

Господь дає Тобі свою руку. Навіть якби весь світ був проти Тебе, навіть якби всі навколо думали, що Ти безнадійний, навіть якщо б Ти чув сім разів на день, що з Тебе уже нічого не буде, Він каже: Я Тебе не осуджую.

Відкинь хвіст, як ящірка. Відкинь гріхи минулого і не згадуй про них більше. Йди та вже віднині не гріши.

Ми молимося, Господи, Боже наш, † дай нам благодать, щоб ми наслідували любов Твого Сина, який віддав життя за спасіння світу. Через Христа, нашого Господа.

Zobacz też:   Piękna Harmonia - nowa era w Kraju Wschodzącego Słońca

אמן

Adeste promuje jakość debaty o Kościele, przy jednoczesnej wielości głosów. Myśli przedstawione w tekście wyrażają spojrzenie autora, nie reprezentują poglądów redakcji.

Stowarzyszenie Adeste: Wszelkie prawa zastrzeżone.

Podoba Ci się to, co tworzymy? Dołącz do nas

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.